Movie tajm

Nu blir det soffan med Björn och Edmond , Ska se på Inglorious bastards . Hoppas att den är bra men Quentin tarantino gör så underbart bra filmer så den är nog säkert bra men mina favoriter med hans filmer är nog Kill Bill och Pulp Fiction . Ha en mysig kväll :)

Quentin Tarantino

Ego kick




Jag har så jävla tråkigt . Sitter och kollar på fulmat.se  fråga mej inte varför men har inget bättre för mej (Varför äter folk färdigmat? Ätit de ngr gånger det smakar plast och har gummi konsistens )

Twilight=Dålig ?

Är jag den enda tjejen i världen som inte blev förälskad i filmen? Och han som spelar huvudrollen? Filmen var OKEY , men bara okey inget mer . För fan han glittrar ju när han är i solen ? WTF?:P Nej då men filmen hade en bra handling och va inte helt kass :) Ska se New Moon med min vän Thasina som är helt galen i böckerna och filmen och i Robert Pattison Alias Edward Cullen . Hoppas att den nya filmen är lite mer spännande :)



Karma bitch !

Rubriken säger allt , iaf för mej :)


ZZzzzZZZzz

Sova sova sova säng säng säng . Nu har jag varit vaken i 27 timmar , Började jobba kl sju i morse och jobbade då 8 hårda timmar . Är helt slut och ska lägga mejoch vila en stund . Har inte varit vaken så länge med flit men kunde inte sova inatt :/ Nej vi hörs lite senareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz



Sommaren 07? Shit vad man kan förändras fort , och det är ju bra för jag blir bara snyggare och snyggare för varje dag :) eller kanske inte ?;P

Kvällen låt !

ååååååååååååh vad jag älskar Mando Diao !


Scerige VS Norge



Har ni ätit Norsk pizza ngn gång? Skriv isfl om vad ni tyckte :)


Hemma i Sverige :)

Hejsan :) Varit i dom norska skogarna och bergen nu så har inte haft tillgång till internet :) Haft en jätte mysig och slapp helg med min kille och hans familj. Var en tur till Oslo också och min Björn visade runt . Skriver ngt mer intressant senare hejsvejs .

 
Första sommaren tillsammans 08 .

Parfymer

Här är mina favorit parfymer , än så länge men jag släpper aldrig Hugo Boss - Intense , Du och jag förevigt !
Men jag fyller år snart och vill ha en ny parfym ? Har ni ngr förslag?vad gillar ni för parfymer ?  Jag gillar den exotiska och blommiga och den sensuella doften . 

 

Personal Jesus

Älskar den här låten ;) Såg Depeche Mode på Arvikafestivalen iår , En upplevelse och en massa folk . Åk till Arvikafestivalen en av dom bästa Svenska festivalerna tycker jag ;)



Och denna :) Jag blir så glad när jag hör denna :)


Fullt ös !

Haft en jävligt rolig helg :) Och den slutade 07:00 på söndags morgonen i Thasinas säng .

Har ni haft en bra helg?


Min nya

Köpte mej en go mysse idag :D

 


Al´a Kissie?


Dagens låt :)



Härlig låt .

I Love music

Jag älskar Journey !!!!

Speciellt denna låt . Men det är nog inte bara jag som tycker det ?

Grattis syrran

Idag skulle du ha blivit 11 år :) Eller man kan väll säga att du är 11 år idag .. Hade varit så kul om du fanns här nu då hade vi haft en super bra födelsedag tillsammans och fixat ett jätte roligt kalas , som vi brukade göra :) Saknar dej så himla mycket gumman. Kommer och hälsar på dej och mamma sen för att tända lite ljus och sånt<3


I love shoes .

Ja just det gjorde ett annat köpt med :) Ett par nya kängor ifrån skopunkten .


Stövlett från Skopunkten.com

Soffläge !

Underbara Tisdags kväll med massa bra på Tvn  :)

Mitt Tv schema
20:00 Kanal 5 - Ugly Betty
Rökpaus
21:00 Kanal 5 - Desperate housewives
Kiss och rökpaus
22:00 Tv 3 - Hell´s kitchen
Efter det så märks det om vad som händer ?








Mina änglar

En liten tanke till mina Änglar <3 Vart så fint där i lördags när alla ljusen var tända på kyrkogården .

dfgdf

paranormal activity

Igår såg jag Paranormal activity med ngr vänner , Och jag måste säga att det var det äckligaste filmen jag någonsin har sett . Jag brukar vara väldigt kräsen på skräckfilmer och blir aldrig rädd men denna . fy fan säger jag bara ! Jag skrek och började nästan gråta av rädsla kunde inte sova på hela natten :D Om ni ska se denna film så se inte den själva . Ni måste ha ngn med er .

Filmen har en enkel handling . Handlar om en par som bor i ett stort hus som börjar filma sin vardag och när dom sover för att dom har börjat märka av något som hemsöker deras hus . Filmen är typ en blandning av Blair Whitch Project och Exorcismen . Riktigt bra och skrämande film , Se den om ni vågar :D Jag ångrar nästan att jag såg den :O Och Steven Spielberg bannlyste filmen från sitt hem .


Trailern kanske inte ser så hemsk ut och jag trodde verkligen att filmen skulle vara kass men jag hade helt fel .

RSS 2.0