Rubrik?


Tomt


En blogg om Lisa

Det var en gång en tjej ifrån lilla skit byn Ottebol. Som hade stora drömmar om att flytta in till Arvika , en dag vart drömmen hennes sann och hon flyttade in till Arvika ... fortsättning följer:P Lisa jag blogagr lite senare ska se på Gordon Ramsay nu :P

Hej hej jävligt mycket hej

Tjoo . Idag blir det en lugn fredag , Björn mormor kommer ifrån Norge och hälsar på . Och nu sitter jag och retar min fjortis lilla syster :P haha !
Gammal bild på syrran , Mohahhaha

More than a feeling


Snyft låt


So cute

Bilden är ifrån Julen 2006 . Det var den sista julafton vi firade tillsammans med Victoria och mamma .

Kommer ihåg när jag började skolan igen efter jul lovet och det var många i klassen som tyckte det var konstigt att jag  att skrattade och skämtade och verkade som vanligt , Och ena tjejen sa - om det hade hänt mej hade jag gråtit hela tiden . Jo visst det trodde jag också att jag skulle göra när jag tänkte på tänk om jag förlorar min mamma då skulle jag aldrig sluta gråta och när en gammal väns pappa dog så tänkte jag precis samma sak , hur kan hon vara så glad?
Men sånt vet man aldrig förens det verkligen händer . Man gråter . Man gråter massor , stora floder men inte hela tiden man mår också bra till tider . Det går upp och ner hela tiden . När man är med vänner och familj och har det kul såklart man inte sitter och tänker på det som har hänt då och då mår man ju bra men när allt det är över och man är ensam så kommer tankarna och gråten , ångesten . Inte lika ofta nu längre , men mina tankar om dom finns där lika mycket fortfarande . Älskar mina änglar så otroligt mycket och min värsta mardröm är att aldrig mer få se dom igen , känna lukten , känslan att vara i närheten av dom igen .

Secret agent man


Haha såg på Austin Powers förut och fick den här låten på huvudet . Föreställde mej typ smyga runt som en Bond brud ifrån en gamla Bond  film.

Ägnat min tid åt musiken

Och bloggen har fått vilat lite . Jag kan verkligen inte må bra utan musik jag måste ha musik får att må bra min jävla drog .

Sitter och lyssnar på en av världens bästa band , Guns N Roses ! Eller dom var en av världens bästa band , så många medlemmar har slutat så det är typ inte Guns n roses kvar . Vad har ni för musik smak? Vad tycker ni om min?
Paradise city . Klassiker ! Kommer alltid vara en av mina favorit låtar .


Stairway to heaven

Dödstrött ! Ligger i mörkret och lyssnar på Led Zeppelin i min ensamhet . Dystert !


Färdig !

Nu har jag städat klart ! Är så skönt att få undan allt i början av veckan men städning kan faktiskt bli kul jag brukar alltid sätta på min favorit musik så går jag runt där och städar sjunger och dansar så får man lite träning med :) .Ska jäsa i soffan nu resten av kvällen .


En gammal goding

Den här gick på repeat hela dagarna när den var ny .

Storstädning igen

Fy fan vilka lortgrisar jag och Björn är blir så stökigt så fort . Men kanske inte så konstigt att det har blivit så stökigt eftersom att vi hade förfest här i lördags .

Smått bakis

Hej va ute igår med ngr vänner och Björns vänner , hade kul men inte världens roligaste kväll men . Tog ina bilder tyvärr , är så grymt dålig på att springa runt och ta bilder på allt hela tiden och tycker det är ganska onödigt faktiskt men men ?

Underbart i solen

Nu har jag och Thasina varit ute i parken och matat ankorna :)
Modiga ankor :)


One of the best!

One of the best fucking movie ever! Jag älskar Quentin Tarantinos filmer och den här är en av dom bästa .


De störigaste typerna på facebook

Diggar den här killen ! :) Och så sant så sant .

Ut i det fina vädret

Nu ska jag och Thasina ut och gå i det fina vädret :)

Hush pretty baby

Asså jag vet inte men den har låten har jag fallit för . Jag har en väldigt blandat och konstig musik smak men gillar det mesta beror mest på låten .

Cowgirl

Sitter hemma ensam , har sprungit runt och provat en massa kläder och haft stereon i bott och jag hittade min cowboy hatt som jag har suttit och lekt med nu framför camen . Hoppas Thasina kommer snart jag är uttråkad !

Hatten är köpt på ARVIKAFESTIVALEN . Ge mej festival sommar nu!

Kläderna

Kläderna ifrån Nelly. Ursäkta mej för dom dåliga bilderna jag vet inte hur man gör för att ta en bra helkropps bild på sig själv? Ngn som vet och kan lära mej? haha .
Tröjan var gör skön :)
Super sköna khaki shorts , kostade bara 99kr


Dagens låt .


mmm superkvinnan

Precis deklarerat och känner mej super duktig . Idag kom kläderna eller aa dom kommer kl 16:00 och såklart så får ni se det senare i bloggen . Och så är det fredag idag , Thasina kommer hit enare ikväll och i morgon ska vi till Karlstad på info möte om au pair . Hörs snart .

En liten godnatt låt till er :)


Godnatt på er. Men vill fortfarande veta vad den grejen heter så om ni vet så kommentera gärna svaret "kolla förra inlägget" . Sweet dreams .

Vad fan heter den här?

Är det någon som har ett svar på vad den där grejen man öppnar läsk burkar med heter? Har frågat jätte många men ingen vet? Im going crazy here . Har den ens något riktigt namn?

BJÖRN DEN JÄVLA BAGGEN!

Han hade gömt mina ringar ! :) Haha fått dom idag iaf nu är det bara kläderna men han kanske har gömt dom med?
Ringarna ifrån Cocoo.se . Sweet med en hand skriven tack lapp :)

It's raining men halleluja .

Eller nej det är bara vanligt regn , tyvärr .
Precis slutat jobbat , sprang typ hem för jag trodde verkligen att mina kläder och ringar hade kommit idag men icke ! Stor besvikelse ! Hoppas det kommer imorgon .
Glasögon bögen ! :) och no make up today . Är ju så fruktansvärt morgon trött att jag helt enkelt orkar inte men jag är lika vacker ändå .

Va fan?

Varför köpte jag en pizza som jag inte ens vill ha ?

Ska jag vara med i radio?

Kicken en vän till mej frågade om jag kanske vill vara med i Radio Boom . Dom hade suttit på möte idag och ska klura ut vad dom ska i nästa program . Det vore faktiskt kul men med min tur så gör jag mej nog fruktansvärt bort mej? brukar bli så .

Kicka in på Radio Boom .

Peaches Geldof

Är en av mina absoluta favorit mode ikoner . Älskar hennes stil och personlighet hon är cool :D


Bilderna är ifrån www.posh24.se

Tobias ifrån Broken door

Någon som har hört låten Angel med Broken Door? Väldigt bra låt och jag vill samtidigt säga grattis till Tobias som har kommit så långt . Tobias är gift  med min mammas bästa kompis Ingela så har känt honom i många år . Det ä verklige jätte kul att han ligger på Rixfms hit-varning  . Han sjunger även i ett cover band som heter Mazda combo han har en otrolig röst . Grattis och lycka till i framtiden Ingela och Tobias , Hoppas vi ses snart igen men Tobias träffar jag nästan varje gång jag är inne på JC i Arvika .

Rösta på på dom här på Rixfm - Broken Door


Tröst mat

Tänkte att jag kunde unna mej med en stor hamburgare idag efter en dålig dag . Det hjälpte men nu har ja ont i magen istället . Så jäkla typiskt ! :)
Men jag drog in på drickan och det blev is vatten btw så dricker jag ändå aldrig "läsk" ..

Dagens

Dagens mående: Ångest , Irreterad
Dagens låt: P!nk - Just like a pill
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Jeans leggins , Vitt linne , Grå kofta
Dagens händelse: Fått reda på skaker om mej på jobbet som jag inte tycker stämmer så bra
Dagens vill ha: Nytt liv .
Dagens saknad: Always Mamma och Victoria
Dagens drog: Cigg!
Dagens personer: Mej själv :D
Dagens finaste: Björn . Skit söt när han sover
Dagens måste: Diska . NOOOOOOOO !
Dagens hatar: Mitt liv . Dålig dag idag .
Dagens mat: Fisk .
Dagens kärlek: Min familj
Dagens dåligt: Har inte diskat
Dagens faktum: Jag måste göra ngt med mitt liv nu!


Nytt liv i staterna?

På lördag ska jag på informations möte som Au pair i USA . Har tänkt jätte mycket på det och vet fortfarande inte ? Ska jag ta chansen och åka och kanske få en chans att starta ett nytt liv där och knyta kontakter och börja jobba som kock där efter jag har varit Au pair? Svårt att lämna Björn men han kan ju alltid bli med . Och jag känner verkligen att jag måste göra något med mitt liv nu . Eller försöka skaffa jobb någon annanstans utomlands? Åh jag vill så mycket och det känns som min ungdom snart tar slut :S Livet går så fort !

Fråga - Vad är ert mål i livet ?

Hot n cold

Brukar hata rockabilly och dansbands skit men dom här är faktiskt ganska bra .


Precis slutat

Hej , har precis slutat jobbat så nu ska jag iväg och lämna min löningsrapport . Hörs snart bajs bajs .
'
En halv gammal bild på mej .

Min ängel

Hittade mitt gamla minne ifrån förra mobilen och kollade igenom och då hittade jag den här videon på Victoria . Gud vad jag saknar henne och hennes livliga energi som ibland kunnde gå mej på nerverna .  Älskar dej och jag hoppas ni har det har det bra saknar dej och mamma otroligt mycket <3


Vårstädning

Nu jävlar ska Jennifer städa här hemma . Typiskt att solen kom fram nu när jag ska börja städa , Dret ! aja lika bra att få det gjort :)


Dagen börjar också med

Fireflies

och

You better die young


No sunshine today

Godmorgon ! Ingen sol idag :/ Jävla skit . Har precis käkat min frukost och ska ta mej en dusch nu . Ska gå lite ärenden på stan idag och sedan ska jag putsa mina fönster ! Har inte tvättat dom sedan jag flyttade in och det är 1½ år sen det är verkligen dags nu . Vi hörs sen .

Söndags shopping

Tråkig söndag så det blev lite shopping ...
Ringarna är ifrån - Cocoo.se
Kläderna är ifrån - Nelly.se
PÅ Nelly så kunde man beställa kläderna och betala i Juni så jag passade på för du kan jag ju betala med mina skattepengar :)

RSS 2.0