just cant get enough of myself

Oh baby ! 


Grotesk Video men bra låt

Musik videon är inte den bästa men låten är bra :P Vad tycker ni?

Till minne av mamma och Victoria

Vi saknar er, vi älskar er, vi tänker på er varje dag . varje minut, varje sekund . Min älskade mamma och min älskade syster .

Synd att det blev så dålig kvalité på bilderna när man la upp videon på Youtube .

Lugn fucking fredag

Väldigt lugn . Kollat på Hockey och lagat mys mat . Nu blir det film resten av kvällen .
Så här såg man ut förra fredagen vid den här tiden . Full och go

Jag är med i tävlingen om att vinna present kort ifrån Make up store .

Är med i en tävling ifrån den här bloggen om ett present kort på 500 kr på Make up store . Hoppas jag vinner . Har aldrig den turen , men hoppas .. VAr med och tävla du också gå in på Cevi.blogg.se

Dagens händelse

Tjosan ! I morse så stod jag i köket och hör att dörren öppnar sig och in kommer en gammal utländsk tant som pratade på ngt västerländskt språk . Hej säger jag och frågar vad det är hon vill men hon bara pratar på och jag förstår ingenting sen går hon ut . Puh ! tänkte jag vad ville hon? Men sen kommer hon in igen ! utan att knacka eller ngt och bara pratar . Sen går hon ut . Björn får springa till Pizza bagaren som är våran granne för antagligen så är det hans mamma . Medans han är nere vid Pizzan , så kommer hon tillbaka igen , men jag hade låst dörren . Hon plingar på och försöker öppna dörren ett bra tag . Men sen var det tyst . Björn kommer tillbaka och berättar att det var hans mamma och han fick springa och hjälpa henne hem igen . Stackars tant som inte visste vart hon bodde .
Såna här saker verkar bara hända mej.

Lugn dag !

Fan vad slapp man har varit idag . Inte gjort ett skit! Får komma på ngt snart :S

Tjejdag

Varit iväg och grillat idag med Linda och Sanna . Gör mysigt :) Linda är riktigt duktig på att starta en fin brasa med pinnar och ngr efterblivna vedträd :)


Lite shopping inför sommaren

Smyckena , linnet , hatten och skorna är ifrån H&M . Fast skorna som jag beställde är i rött ! :) Jag beställde dom sista så jag fick ta dom svarta och visa med . Brillorna är ifrån Salt&peppar .

RSS 2.0