Parodi

Haha denna parodin är helt klart bäst på länge :D

Bok tips !

Ska berätta om en bok jag läste för ett tag sen och den hette Den osannolika strippan skriver av Cody Diablo .

Diablo Cody är en helt vanlig tjej som flyttar från Chicago till Minneapolis för att vara nära sin Internetpojkvän, Jonny. En kväll när hon är på väg hem från sitt trista receptionistjobb bestämmer hon sig för att testa att strippa på en amatörafton på en av stans sunkiga strippklubbar. Till sin stora förvåning upptäcker hon att hon gillar strippandet och får en enorm kick av det. Till en början gör hon det bara som en galen hobby. Men det blir fler och fler kvällar, och den sensationella känslan av livrädsla och livfullhet hon känner när hon står på scen kan hon inte vara utan. Så hon slutar sitt jobb och börjar strippa på heltid. Det här är hennes komiska och distanserade skildring av ett helt galet år som strippa på olika - mer eller mindre fashionabla - strippklubbar, av de kollegor och kunder hon möter och av stämningen som råder när lamporna släcks. 2008 vann Diablo Cody en Oscar för bästa manus, för filmen Juno.

Boken är väldigt läsvärd och spännade och rolig kunde inte sluta läsa den.

Har min syster på besök :)

Min lilla syster Tuva ifrån Sthlm ska vara hos mej ngr dagar :) det ska bli jätte kul . Eftersom man inte ser henne så ofta . Nu ska vi se på en Disney film :)


Rösta på mej !

Hej . Är med i tävlingen Hundratusen.nu där man kan vinna 100 000 genom att göra en egen tuggummix för läkerol . Så gå in och rösta på mej :) eller skapa en egen mix :)


Börjar dagen med ....

Lady Gaga och Beyonce ..


Pizza and a movie

Hej . Ikväll blir det filmkväll med Baby bear :D 3 filmer som jag inte har sett än men jag tror verkligen jag har missat ngt i filmvärlden för tydligen så ligger dom här filmerna på 10 topp bästa filmerna genomtiderna . Den första vi ska se är Reservoir Dogs en film som Quentin Tarantino regisserat samt är är med i filmen, Så jag tror den kommer vara skit bra ! Sen får det bli American Psycho och efter det Rosmery´s baby . Hoppas jag orkar hålla mej vaken så länge . Puss


FREDAGSMYS!

Har inte varit hemma så mycket , så därför jag inte har skrivit ngt .
Sitter hemma och kan inte bestämma mej om man ska ta en fylla den här helgen eller inte ?
Oj oj , vad tuff jag var här då :P Här var jag 15 år?

Kill Bill

Sitter och lyssnar på Kill Bill Soundtracket . Älskar musiken i filmen och filmen med of course . Quentin Tarantino har alltid bra och annorlunda musik i sina filmer och det gillar jag stort . Ska nog se filmerna sen ? Vart väldigt sugen på de :)
Här är favorit låtarna .



Kvällens låt


Hungrig !

Hej . Sitter här nu igen , suck ! :P Har nyss diskat och nu väntar jag på att Björn ska börja LAGA MAT NÅGON GÅNG ! :D Skönt att han ska laga mat för en gångs skull men han är väldigt seg tycker jag .
Tror den här bilden är första bilden på oss två ? Det är en stund innan vi började "dejta" . Thasina är fotografen :D är hemma hos henne också bwt .

In love

I  Megan Foxs ögon och hennes långa mörka hår. Wow ! Blir riktigt sugen på att bli mörkhårig när jag ser henne . Här har hon fotas för Armanis reklamkampanj .
Bilder ifrån Posh24

Ingen Semla ?

Shit . Glömde köpa semlor idag . Aja det är väll inte så viktigt? Innehåller mkt kalorier och sån skit :P Nej jag är inte sån jag äter vad jag vill och när jag vill , är inte så noga med sånt där förutom att jag dricker sällan "läsk"

Tex mex and Movie

Hejsan . Nyss käkat Tacos och sett på den nya filmen The ugly truth . En bra romatisk Komedi , rekommenderar den !  Nu ska jag ut och ta en rök och sen lägga mej framför Tvn igen . Shit vilket spännande liv man har .
Blogg

GRATTIS LISA !

Grattis Lisa till jobbet i Oslo :)
Längtar tills jag också ska börja jobba där ! :D

AAAAH my eyes !

Hej . Vaknade upp i morse med ögoninflammation . Men jag ser fortfarande och är inte så röd men det gör väldigt ont när jag stänger dom och dom rinner hela tiden .  Med min tur så kommer dom bli värre . Ska dra på stereon nu och göra mej i ordning , för jag ska till banken och sen hämta ut ett paket :)

Morning :)

OS - GULD !!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen !!!!!!!!!!! Fan vad duktig hon är Charlotte Kalla . Grattis ! Nu ska det firas med nybakad kladdkaka .

Bild lånad ifrån Aftonbladet .

Ryser

Den här covern på Robyn´s låt Be mine är jävligt bra .  Jag får rysningar i hela kroppen .

Jag hatar måndagar .

ååååh! Vad ska jag göra idag då? förutom åka till sjukhuset och se vad det är förfel på magen .

Vad ska man göra ? Vad ska man göra? Vad ska man göra ?

My sweet Angels .

Godnatt <3
Saknar er så otroligt mycket . Vill så gärna få hålla om er igen  och känna en mors trygghet och glädjas åt min lilla systers tokigheter , kommer jag någonsin få träffa er igen? Älskar er ...

Kvällens låt


Pizza Pizza

Nu ska jag göra hemlagad Pizza :) Björn var ju så sugen på det så det fick bli så och jag har inget emot de "Han ville först ha köp Pizza men det ville jag verkligen inte ha, Varför får man ett sånt sug på skräpmat på bakfyllan? "



Lite bilder ifrån igår .

Haha födelsedags barnet :P Fick in en perry bild på honom :D
Niklas skulle bevisa att hans telefon var vattentät . var den det? humm nej?
Live musik :P Riktig duktig på att spela .
Min killen och Emelie "Köttn*ger"  haha .
Marie hade filmkamera med sig :)
Happy? Lizette .

Valentine's day

Alla hjärtans dag . Idag kommer jag och min sccnygging inte fira den med ngt speciellt så . Bara laga en go middag och ha massor med levande ljus och bara ligga och mysa hela kvällen . Om han vaknar ngn gång? :D Tror han är riktigt bakfull idag .

En bild jag provade mej på i photoshop haha .

Tidig kväll

Hej ! Precis kommit hem ifrån festen . Blev väldigt tidigt för mej , pgr av magen . Men annars så har kvällen varit jätte bra . Nu ska jag lägga mej i soffan och vänta på Björn men jag lär nog hinna somna innan dess . Lägger in bilder ifrån kvällen i morgon .

Sunshine

Godmorgon . Fan vad härligt det är med sol ! Önskar bara att våren var på väg , men ta en dag i taget . Ikväll blir det middag hos Niklas och senare 20 år kalas . Dom flesta ungdomarna är på Svenska Rallyt men jag åker aldrig dit igen , sist gång så vart jag full redan vid sju tiden på morgonen och sen fortsatte hela dagen , hela kvällen till slut var jag tvungen att åka hem kl 21:00 på kvällen , Illa! Kallt var det med . Usch ! Nej aldrig igen . Nej nu får det bli frukost .

Jag ser ut som ett riktigt tröll unge där :D

Godnatt folkens

Godnatt på er :) Nu får det fanimej bli sängen märker att jag inte är en nattuggla längre .



Röda läppar HOT!


Film+Soffan = Sant

Det blir en lugn Fredag så nu ska jag bädda ner mej i soffan och se på Fame .



Rösta på mej :D

Lite kul är det att vara en av finalisterna i "veckans blogg " .  Så rösta på mej HÄR .

Thai mat och Bowling

Syrran björd mej , Björn och Lisa på Thai lunch , eller rättare sagt pappa betalade för det var hans kort . Jätte gott var längesedan jag åt Thai mat . sen gick vi och spelade bowling och jag VANN!! Whohoo .. Gick lite lättare denna gången när man var nykter :D Men vad ska man göra ikväll ?
The Birthday kid .
My Baby Bear.
Jag . Ville ha isen som var kvar i glaset .
Bowlarn :D
Tjockis Lisa :)
Resultaten . Lisa är ju Korvfil , Syrran Födelsedagsbarnet , Björn Grodan , Jag Skiten .. mhmhm Tack Emmy och Björn för dom fina namnen .

Grattis

Oj somnade nästan med en gång när jag gick och la mej på soffan igår , Och jag vakande runt halv tio på kvällenså det var lika bra att lägga sig i sängen med en gång .
Idag fyller min lilla syster 17 år !!! Grattis till henne :) Snart är hon inte fjortis längre .
Jag och syster i somras .

Åh herregud .

Precis slutat jobba och jag är så jävla sleten , Varit en stressig dag . Nu ska jag lägga mej på spikmattan en sväng och bara glo på tv tills jag får ork till att göra ngt annat . Bye !


Baby Bear

Sitter och väntar på Björn . Har inga cigg och jag orkar inte gå ner och köpa så nu får han komma hit med cigg tycker jag. Maten är snart klar också . Ännu en otroligt tråkig dag i Arvika . Ska bli skönt att flytta till Oslo om en litet tag . 


jag och min sambo :) Foto; Marie Andersson .  

Arvikafestivalen

Vad trött jag blir på Arvika ! Finns inget att göra här under vintern . Det ända som är ett plus för Arvika är Arvikafestivalen som är till sommaren :) Brukar köpa biljett varje år . Men det som är roligast är ju ändå att sitta på campingen och träffa nytt folk och sitta i ölslänten med en iskall öl och se på bra band . Iår kommer det mkt bra band ngr exempel är In flames , Kent , Donkeboy , Takida , Teddybears m.m dom som är klara artister iaf .  Fan vad jag längtar till sommaren .



Jag och Björn sitter och tar en öl utanför fetivalen , innan vi ska gå in på området . Festivalen 08 .


Nya boots

Yes ! idag kom mina nya boots  ifrån Dinsko , fick mej dom sista paren . Vilken tur!

dghdg

Passar perfekt :) Love them .


Beauty Contest

Har nyss sett en dokumentär på Tv4 Plus och den hette Mammas lilla skönhetsdrottning . Där man får följa 3 flickor mellan 7-9 år som ska ställa upp i en skönhets tävling . Mammorna lägger ner massor av pengar på klänningar , smink och träning . Jag tycker detta är riktigt hemskt . En av tjejerna visste inte ens varför hon ställer upp på något sånt och att om hon inte vinner så skulle hon tycka att hon inte var tillräckligt vacker eller duktig . Men hallå? Varför vill man sminka sina barn så mycket att dom ser ut som vuxna och sätta i en massa löshår , solduscha dom , Sätta i lösögonfransar och lösnaglar på en 8 åring ?! Och när dom inte vinner så tror dom att det var för att dom inte var tillräckligt vackra ? Hur kommer självförtroendet bli för dom barnen när dom blir äldre ? OCh när dom blir äldre så kommer dom säkert tro att det är så här man ska se ut när man är kvinna ? Aja jag vet inte men jag tycker det är så jävla hemskt ! fy skäms på dom mammorna. 

 




Kommer ni ihåg ?

Den här låten? :) Lyssnade jämt på den när jag var mindre .


Tomt

Har inget att skriva om just nu så vi hörs senare:P hihi ..



Rock n rolla !  

Min modell

uuh vilken snygging :)



Nej han gör inte reklam för Levis :P Det är en vän till mej som har tagit och gjort bilden till ett skol projekt :)

Foto ; Marie Andersson . Model: Björn Nikolaysen "My Boyfriend"

Vilken tråkigt dag ...

MÄTT ! Käkat fralla med tonfiskröra , Mumma ! Denna dagen bjöd inte på så mycket . Var en snabbis på stan med Björn , var inom Biblan och lämnade tillbaka böcker och skrev upp mej på väntelista till boken 14 år till salu . Har hört att den är väldigt bra så jag längtar tills jag får läsa den :) Nej nu ska jag ? hmmm ?? Ingen aning om vad jag ska göra faktiskt? Men men hej då .


Tycker mina leggings passar väldigt bra in med min bakgrund ? :)

Cuz i can

Men jag vill inte . Gaaah ! Ska städa ! Känns som jag inte gör ngt annat än städar och jobbar ? sen måste jag ut ut ut ut ut . Orkar inte vara inne en hel dag igen .



Sommar vore ngt , iaf vår ! Detta är Sommaren 2008 "Blåste mkt därför håret ser ut så :P ". Foto : Marie Andersson .

Heja söndag .

Skönt att inte behöva vara bakfull på en Söndag . Igår var jag och Björn iväg och grilla med Niklas, Maroe och Marcus . Var väldigt trevligt och mysigt :) Så jävla underbart att vara ute och grilla i vinternatten .


Björn får tändt i brasan .


Niklas och Marie


Marcus , jag och Björn i bakgrunden :P


MYS !


NORGE!

Fan vad jag saknar min Lisa. Hon har åkt till Oslo och söker jobb där!!! är smått avis på henne och dom andra tjejerna som har flyttat dit också, jag vill dit nu nu nu nu nu ! Vill inte sitta i den här hålan Arvika ! Men snart åker jag också dit och jobba :) Bara Björn kan bli färdig med körkortet :P Min kille är ju bagge *Norsk*:P hihi .



Jag 14 år och Lisa 16 år?


Jag och Lisa NU :)

Girls girls girls

Var bara tvungen att lägga upp den här härliga bild ifrån förra helgen:)

Girls rocks ! Även dom två posarna längst ner med kort hår :P



Nothing !



You got what you wanted! But you lost what you had ..

ÄNTLIGEN!!! / Sakerna ifrån Kina

Har jag fått internet igen ! Saknat mej ?:D haha . Precis kommit hem ifrån pappa som hade precis kommit hem  ifrån Kina så han hade lite saker till mej . *Ångrade att jag inte bad han köpa med köks knivar och sånt för pappa hade köpt en riktig fet köks kniv :P  *



  
Väska ifrån Bettydano .


En overisize tröja ifrån D&G


FAKE Converse :P Hade storlek 42 i Kina :D

Sen fick jag en tröja till men orkade inte lägga upp bilden och ngr kinesiska smycken :) ..






RSS 2.0