Kåldolmar och kalsipper

Har ni hört den någon gång? Det var en av mina favorit sagor när jag var liten av Nationalteatern , Ladda ner den förut och lyssnade :D Barn minnen <3


Hangover

Hejsan :) Haft en fartfylld helg så jag har inte hunnit uppdaterat bloggen.



Favoriten just nu <3


Mätt i magen ..

Nyss lagat hemmagjorda hamburgare med älsklingen :)





Har mitt egna lilla recept som jag tänkte dela med er ;)

När jag ska blanda köttfärsen så har jag i hackad saltgurka och barbecuesås , salt och peppar :)
Får en rökigare smak och lite det dära crunshet i hamburgaren .. Det är inte så svårt att lagna egna
mycket billigare också fick ca 6 hamburgare på 400 gram köttfärs , Perry :)

Saknaden

En liten tanke till min älskade mamma och min söta lilla syster , snart är två år av saknad och smärta gått , det är en smärta som aldrig kommer att försvinna , en lång väg som aldrig tar slut . Det är jobbigt när man kommer på en tanke om när man var liten och så undrar man men när hände detta? Vart var vi? jag måste fråga mamma be henne berätta om den resan , men så kommer man på sig själv att det går ju inte . Pappa fanns inte i mitt liv så  mycket närjag var liten så det går ju inte fråga han heller.


Ännu en av mina favorit låtar .

I love rock n roll

Jag älskar och saknar Guns n roses ! Speciellt denna låten väcker så många härliga känslor och minnen :)
Slash kan verkligen spela guitar, underbart!

Lite seg i början ...

Sleepy

Nu blir det duschen och 3 timmars tv :D Ugly betty , Despretehousewifes och sedan Hells Kitchen . Älskar tisdagar <3


Köpte en ursnygg vas förut på stan , Handgjord och finns i bara ett fåtal av den modellen . Kostade 900 men med dom konstgjorda blommorna och kvistarna så blev det 1107 kr , lite dyrt men det var det värdt :) Blev riktigt snyggt vid min soffa .


Vad ska jag vara till Halloween?

Kan inte bestämma mej vad ska jag vara French Maid eller flygvärdinna? Vad tycker ni?
qe


Den rosa hulken .

Fick spel på dammsugaren , den ville inte göra som jag ville och den bara krångla och så vad den redan trasig men nu är den helt förstörd , HAHA .. Men det var inte lika roligt när jag kom på att jag jag har ingen sopborste heller men Björn fixa en så vi kunde låna av en kompis så länge . Björn har nu börjat kalla mej den rosa hulken för jag var så röd av ilska när jag slängde hela dammsugaren på golvet .




Bubbles

Nu ska jag ta ett bubbelbad och ha radion på högsta volym :) Vi hörs sedan ..


En bild på mej ifrån i sommras :) Visst är jag vacker utan smink ?

Ett gott skratt

innan man lägger sig :) Tycker dom här nya ica reklamerna är det bästa som finns just nu haha jag kan inte sluta skratta . Jag har en sådan törr humor :D


Söndagsbio


Jag och min kille ska på bio ikväll och vi ska se på Bröllopsfotografen :)

Se trailern . Jag kommer ju ifrån Värmland så vad tycker ni om dialekten ? :D





Jag hatar gamla människor!

Jag förstår inte ? Gamla människor pratar om att vi unga inte respekterar dom äldre men klart som fan att vi att vi gör det men det är är dom äldre som inte kan respektera dom unga . Dom gnäller och klagar även man gör det dom ber om för man gör inte det på rätt sätt och dom säger inte ens tack . Dom tränger och knuffas i kön , blir sura när man säger att det är inte eran tur än . Dom går före dom unga i kön , En tant drog ut min vän och skällde på henne när hon skulle gå på bussen för att dom äldre ska gå före men wtf ? Min vän var först i busskön. Såklart är inte alla äldre människor såhär finns många som är hur goa som helst men väldigt många är väldigt otrevliga  och jag säger bara skit ner er vi respekterar er men för fan gör det mot oss också . Vi tar ju för i helvete hand om er så ni kan väll iaf säga tack! När jag blir gammal ska jag bli en tjock go och glad tant som bakar bullar till alla barnen :) Tack och det var allt det viktiga jag hade att säga idag .

BLÄÄÄÄ PÅ GAMLA TANTER OCH GUBBAR!


God natt månen .


Nu blir det kudden , upp och jobba tidigt i morgon , Gäsp . Sov gott ...



Jag och en av mina bästa vänner Thasina :)


Blog Awards 2009

Vem tror ni får årets blogg? Jag hoppas på Kenza eftersom jag röstade på henne :D  Älskar hennes stil och utseende finns andra bra med men hon fått mej som hennes trogna läsare .


Är den farlig eller inte?

Läste en artikel på Aftobladet förut och det handlade om en familj som vägrar att få sin Amstaff avlivad för att det inte finns några papper på den . Då slog det mej att det är ju en väldiga diskutioner om det här om den  är den farlig eller är den inte farlig ? Mina åsikter är att det beror helt enkelt på ägaren finns så jävla många "mest ungdomar" som skaffar sig en kamphund för att det är "Tufft" och sen finns det idioter som verkligen uppfostrar dom till aggresiva men sen finns det också folk som verkligen kan uppfostra dom och jag tror det är en större antal än dom andra två . Min mamma hade en Amstaff hon heter Astah , Världens goaste hund och jätte lugn den ända gångerna hon gör ljud ifrån sig är när man leker med henne , jag försår inte riktigt hatet mot dessa vackra djur ? Så fort en kamphund har gjort något fel så står det  i tidningen att tex KAMPHUND BET EN 10 ÅRING , Men när en vanlig Schäffer eller ngt annan ras har gjort något sånt så står aldrig vad det är för ras ? Varför? Dra inte alla kamphundar över en kam men jo jag vet att det finns kamphundar som attackerar folk men det är inte bara den rasen som gör det det kan ju hända med vilken jävla hundras som helst och det gör det ju .

Vad tycker ni om kamphundar? Jag har sagt mitt så är jätte intresserad om vad ni har att säga .






Ser denna sötnosen farlig ut ? :)


Kvällens låt


Hemma

Fan jobbar helg. nu blir det en vit helg igen :/

Nyss kommit hem ifrån stan med ngr vänner . Tänkte städa lite nu och sedan blir det Innebandy match , inte fan vet jag varför jag ska gå på något sånt men det blev så iaf .  Kanske börja ändra mej lite nu :S Föresten jag är på extremt dåligt humör jämt nu beror nog på att jag är väldigt hungrig , blir djävulsk när jag är hungrig inget duger då .




Körde en Kissie , Vad tycks ?


Kvällens låt


PIZZA TIME

Nyss ätit pizza med Lisa och Björn , Det vart super gott men det är ju inte så konstigt för det är ju jag som lagade den .

  • PIZZADEG:
  • 1/2 pkt jäst - Smula sönder jästen i stor bunke och tillsätt:
  • 2 dl ljummet vatten och lös upp jästen i vattnet. Tillsätt:
  • 5 dl vetemjöl och:
  • 3 msk olivolja.
  • Jag hade i vitlök , basilika och oregano i degen med blir mycket godare smak då .
    Sedan brynde jag köttfärsen och hade i tomatpure, vitlök , basilika , svartpeppar och salt .
    Vänta vänta vänta på att degen ska jäsa i ca en timme .
    Va tvungen att riva osten själv men jag föredrar färdig riven :P
    När pizzadegen är klar så släng på allt och sedan in i ugnen i ca 200 grader ni avgör själva när den är klar :)
    Jag gillar när den är hård och sprö botten .







    saknad

    Ibland är man inte så stark som man tror . Har mått väldigt bra på sistone men nu känner jag en stor saknad efter mamma och Victoria beror nog på att det börjar närmas sig vinter och då kommer min födelsedag och Julafton . Älskade Julen förr men nu har jag verkligen ingen Julkänsla längre , mamma gjorde allt för att vi skulle få en bra Jul men nu är det ingen som bryr sig längre jag försökte förra året men ingen ´verkade bry sig så man kan säga att det blev en skit jul igen . Och sen är det min födelsedag med , förra året fyllde jag år den 3 advent den dagen mamma och Victoria gick bort , jag var så ledsen att behöva fylla år just den dagen . Men jag är så tacksamm för att jag har haft en sån underbar mamma , finns ingen som henne . Hon sa varje dag om hur mycket hon älskade oss , Tack mamma <3 Och min lilla monster till syrra :) Saknar att få busa med dej och leka med dej. Men jag hoppas att vi ses när jag är klar här på jorden och då ska hela familjen vara samlad igen. Älskar er min Änglar hoppas ni har det bra där ni är nu <3




    LIMEN ÄR EN MYT!

    Jag fick ett jätte stort sug på en iskall Corona . Många gillar att ha lime i den eller citron men jag brukar skippa det för det är bara skrock  för seden att sätta en klyfta citrusfrukt i flaskhalsen ska ha sitt ursprung i att man ville hindra flugor och andra insekter, som undviker sura dofter, att flyga ner i ölet. Seden har dock spritt sig och ölet serveras numera på detta sätt för att en skvätt citrusjuice anses förhöja smaken på ölet ? Men det är ju en smaksak . Fick lära mej detta när jag gick bartenderkurs förra året .


    Seg start på dagen .

    Sitter fortfarande vid datorn i bara underkläder , funderar på att hoppa in i duschen? Men just nu känns det som en jävligt lång väg dit . Kan lägga in lite av min favorit musik så länge :) 

    Kan inte sluta lyssna på den här låten den går på repeat hela dagarna lång .




    P!nk - Bad influence .. I LOVE P!NK ! Har alltid gjort , just nu har jag denna på hjärnan hela dagarna :)


    The sounds - Ego .. Ja vad kan man säga? Tror det inte finns någon bättre än Maja Ivarsson!



    Pitbull - Hotel room service . Bäst på dansgolvet just nu :)


    Inredning

    Är så trött på att ha datorn i vardagsrummet , Tycker inte en stationär dator passar någonstans i ett hem, hatar alla databord , finns inte ett enda som är snyggt att ha. Man borde skaffa sig en laptop men har inte råd med det nu så jag funderar på att köpa en bokhylla och se om man kan ha datorn i garderoben? Har en väldigt stor garderob .




    En sån här bokhylla har jag lust på . Skulle pasa väldigt bra i mitt vardagsrum för jag har färgerna vitt , silver svart och mörka träfärger.


    ZZZzzZzz

    Fan nu har jag suttit här i nästan 4 timmar , nu blir det sängen!

    Blää

    <a href="http://www.bloglovin.com/blog/532640/jenniiifeer?claim=c3esdq5nptw">Följ min blogg med bloglovin</a>

    RSS 2.0