Kärlek till djur

Har aldrig fattat mej på hur folk kan bli så ledsna när deras djur dör som tex katter eller kaniner ? Men man kan ju aldrig veta förens det händer och nu så har min katt blivit sjuk "Julia" hon är iofs väldigt gammal "15 år" , väldigt gammalt för en katt men hon fick något anfall liknade epilepsi-anfall trodde hon skulle dö och det var en väldigt hemsk känsla och nu så har hon fått en ganska så stor bula över ögat , Veterinären trodde det var cancer men jag hoppas hon blir bättre .

Så det kommer kännas väldigt konstigt och tomt utan att ha henne bredvid mej varje kväll när jag ser på tvn och när jag går och lägger mej för hon ligger alltid vid mina fötter .  Jag har ju haft henne nästan i hela mitt liv hon har ju alltid funnits här hemma hon är ju som en liten familjemedlem . Men livet har sin gång vi kan aldrig undgå döden .
Me and my Julia

Amazing

Helt otroligt varför kan inte alla vara som honom och vara nöjd med det man har att man är vacker oavsett hur du ser ut ? Varför kan inte jag vara som honom?

Dö dag .

Helt slut o kroppen , trött som faen . Funderar på att lägga mej och se hela serien "Rome" ? Men först måste jag ta tag i disken och samtidigt fundera på något bra första april skämt tills i morgon ;)


Vad jag stör mej mest på .

Det finns massa små saker som folk stör sig enormt mycket på och här är mina värsta .
  • När folk smaskar , eller jag tål över huvud taget inte höra någon äta speciellt inte chips . Ibland så måste jag lämna rummet för jag hatar det så mycket och speciellt när någon äter när man ser på film DET ÄR VÄRST.
  • När folk andas så där flåsigt och tungt utan att vara andfådda .
  • Tv ljud när jag ska sova . Det går bra att somna till Tvn :S men om jag ligger i sängen och Björn ser på tv så får han ha så lågt att han inte ens hör själv men jag hör? :S
  • Rasister dom får mej att må dåligt och förbannad . Vi är väl alla människor eller hur?
  • När folk rapar .
  • Fjortisar . Ja man ar väll själv varit en men jag kan inte tänka mej att jag var så extrem som många är nu :P
  • Kanten på skinkan eller kalkonen , pillar ALLTID bort den .

Snygg i hatt?

Björnen sover och jag sitter här och tar bilder på mej själv medans jag sneglar lite på tvn där FBK och Skellefteå spelar mot varandra i Hockey . Heja heja heja FBK FBK FBK!

Nya Lady Gaga ?

Haha! :)


Manu Chao

När jag städar så brukar jag alltid ha hög musik och går runt och halv dansar och sjunger medans jag städar it give me peach på något sätt . Nu så lyssnar jag väldigt mycket på Manu Chao när jag städar och det har jag fått ifrån mamma hon brukade alltid spela han när hon städade .


Invandrare

INVANDRARNA av Bosse Parnevik

En kommer hit för att fly från nöden.
En kommer hit för att undgå döden.
En kommer hit av terror tvungen.... Visa mer
EN KOMMER HIT FÖR ATT GIFTA SIG MED KUNGEN.
Dom är tyskar, iranier, greker och turkar.
Mest är dom snälla, andra skurkar.
En del är ärliga, andra är skumma.
En del genier, andra dumma.
Mest är dom fredliga, andra vill slåss.
Med andra ord: dom är som oss!
Med fel och brister, tuffa och mjuka.
Fast inte lika avundsjuka........
Vissa är färgade, andra är arier,
som köper sin bruna färg i solarier.
Vissa är svarta, andra är gula.
Vissa är vackra, andra fula.
Men fast dom ibland av annan färg e`.
Är dom precis som vi i sverige.
Och när dom vill jobba här är tacket.
" Ni får inte jobba för facket!"
En del är båtfolk från Vietnam.
Som inte kan sjunga " We shall overcome".
Och inte kan sjunga "rulla di rulla" som vi.
En del har andra gudar än vi.
En del söker lugnet istället för bråket.
Det enda vi svenskar kan bättre- är språket.
Det sägs att vi stammar från Adam och Eva!!
Som var inte svenskar - men ja må dom leva!!

BOSSE PARNEVIK

Behöver väl inte skriva vad jag menar med det här . Hoppas ni förstår vi är alla människor .


dgfds


Jobb .

Just nu så sitter man på en liten rast  så jag passade på att uppdatera här :) Slutar havl 4 idag så när jag kommwe hem så ska jag påsk städa och ta itu med en månads gammal tvätt som säkert kommer ta halva natten . Kul ! Nej nu ska jag dra :) Hörs sen .

Im a pinup girl :)

Foto - Marie Andersson
Jag har massor av bilder men det kommer att komma upp ibland :)

Uma Thurman håll dej till Quentin Tarantino

Läs hela artikeln HÄR


Såg på aftobladet att Uma Thurmans nya film blev helt katastrof , att det var nästan inga som kom på premiären . Gud kan den verkligen vara så dålig filmen? Hon brukar ju alltid vara i bra filmen . Gick in på Youtube och kollade trailern och ja jag orkade inte ens se klart på trailern så uttråkad vart jag så jag säger bara att Uma håll dej till Quentin Tarantinos filmer för du är värd bättre än så och mycket duktigare.

Artikel : Aftonbladet

Snart påsk?

Ja snart är ju påsken här och ja man har påsk pysslat lite här hemma med min lilla syster :) Har ni påskpysslat?
Så fint syrran målar , men tror hon tyckte det var roligare att blåsa ut innehållet i äggen :)

Min lunch

Hej . Så här har min lunch och kvällsmat sett ut i en vecka nu , det är en protein drink som jag gör själv och den innehåller 3 skopor med Holstics Proteintillskott , 1 matsked psylliumfröska , 1 matsked linfröolja och 5 deciliter vatten eller fet mjölk . Smakar nästan ingenting men jag måste skynda mej att dricka fort för fröna sväller upp som fan så det blir som att dricka tapetklister . Blä! Men vill man bli fin så får man lida pin .
Sen så tar jag alltid matsmältnings enzymer innan 10 min innan jag äter som hjälper till med matsmältningen.

Hey ya

Hejsan . Just nu sitter jag och har precis käkat frukost "Fil och muslie " Älskar att sitta framför tv och bara slö äta . Men om en timme så ska jag börja jobba . Ja just det har fått min dator nu :) En HP as snygg funkar bap bra också men nu ska jag dra mej  vi hörs sen .

En bild på mej som min vän Marie Andersson har tagit .

Filmtips !

The lovely Bones - Någon som har sett filmen ? Såg den igår och ger den 4 stjärnor av 5 . Den var riktigt gripande , spännande och bra . Den handlar om en flicka som blir mördad och våldtagen men hon går aldrig vidare till himmelen utan hon är i "mitt emellan" Där hon bevakar sin mördare och familj som man får följa . Se den !


Fashion


Ny dator .

Yes nu äntligen ska jag få min första bärbara dator ! Yeaah ! Grattis till mej då :) Blir lite enklare att blogga då , sitter just nu i min garderob , haha .

Slappis

Slappis kväll igen med Thasina . Skönt att bara ta det lungt ibland och och ladda batterierna igen och få tänka ut . Mycket på hjärnan nu . Mycket som händer , både bra och dåligt . Önskade mamma hade varit här så man kunde få goda råd . Men jag pratar alltid med henne när det är något som har hänt , hoppas hon lyssnar eller det känns så iaf . Älskar dej mamma , älskar dej Victoria , du kommer alltid vara min favorit .

'
Jag och Thasina , Long time ago .

Vad händer?

vad är det som händer i mitt liv? Jag är helt confused .....Alejandro

Fastnat för den här låten . Kan inte sluta spela den :D


Förlåt .

Varför jag inte har bloggat på typ 3 veckor är för att jag har mått piss ! Har inte haft ngn lust men nu börjar våren komma och jag börjar må lite bättre . Och varför jag har mått piss är för att det bubblar upp så mkt minnen och sånt om mamma och syrran och sen är det massa annat som tex är pengar ? Hur ska vi klara oss ? Stress m.m .. Men som sagt börjar må bättre nu så nu är jag tillbaka .

Jag Saknar dej ! Saknar dej ! Saknar dej ! Saknar dej !

Ser jag ut som Marilyn ?

Fick en kommentar förut på Facebook att jag såg ut som Marilyn Monroe ? Vad tycker ni?


RSS 2.0